Mellemmåltider der mætter

Mellemmåltider har længe været hyldet som det, der holder forbrændingen på et konstant højt niveau.                                                             Ny forskning har dog vist at det er en myte.

Forbrændingen går ikke i stå af, at du holder dig til de klassiske tre måltider dagligt.

For nogle af os kan det dog stadig være en god ide at spise lidt i mellem måltiderne, fordi det giver en jævn tilførsel af energi, så vi undgår lavt blodsukker, men det er meget individuelt. Dybest set, handler det om at kende sig selv. Hvis du ved, at du bliver så sulten af at vente, at du overspiser når du endelig får dit hovedmåltid, kan mellemmåltiderne være den helt rigtige regulerende faktor.

Frugt og grønt er gode mellemmåltider, eftersom det jo anbefales at få 600 g. om dagen, og helst grønsager, da frugt indeholder meget frugtsukker.

Er du dog mest til det grønne i sammenhæng med dine hovedmåltider, har vi her et par alternative og næringsrige forslag: