Smiley 4

Klik her for at se vores

kontrolrapport

- Så ved du, du handler et sted, hvor der er styr på sagerne!

ProteIQ produkter

100 % gennemsigtighed

Jeg vil have, at du som kunde føler dig helt tryg ved at handle med mig.

Henriette har 20 års erfaring med produktion og kvalitetsstyring af fødevarer, samt stor passion og interesse for ernæring.

Ideen bag Bech Food

Som kunde har du krav på at vide hvad du køber og hvilke ingredienser der er i dine vare.

Indenfor helseprodukter et der et stort marked, og specielt når vi shopper på nettet, -men er det billigste altid det bedste og hvad er der egentlig i? Mit ønske er at skille mig ud ved at dele min viden om produkterne, og om hvordan du sikre dig at din krop får netop de mikro og makronæringsstoffer som den har brug for. Mit ønske er at du som kunde, bliver informeret om hvad produkterne indeholder og hvordan du skal bruge dem.

Og så har jeg fokus på mindskning af kemikalier i både kroppen og naturen, hvorfor jeg udelukkende vælger danskproducerede produkter.

Jeg ved hvad jeg taler om

Ejeren af Bech Food har både en praktisk og en akademisk uddannelse indenfor fødevarer, adskillige års erfaring og stor interesse med ernæring, kost og fødevaresikkerhed, og hvis hun ikke troede 100% på produkterne, ville hun ikke sælge dem. Når du handler hos os, kan du derfor stole på, at produkterne er pakkede under forsvarlige og myndigheds-godkendte forhold, og at vi kan svare på dine spørgsmål.

Vi ønsker intet andet end at hjælpe dig med at sikre, at du får et langt og sundt liv ved at sørge for, at din krop for den næring, den skal have for at holde dig sund – uden at du samtidig skal døje med syntetiske smagsstoffer, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og smarte reklamekampagner. Det bruger vi ikke hos Bech Food. Vi er ærlige, ligefremme, nærværende og vi ved, at kundens oplevelse af service og vejledning er vigtigere, end hvor mange penge vi tjener. Vi vil hjælpe. Så enkelt er det.

Henriette Bech Jørgensen

Det lyder måske lidt nørdet, men jeg har altid interesseret mig for ingredienslister, og faktisk er det noget af det første som jeg husker at jeg kunne læse.

I 2009 læste jeg – eller rettere ”slugte” jeg – bogen ”Kernesund Familie” (af Ninka Mauritson). Jeg var gravid i 6. måned med min yngste søn, og selvom jeg ikke ønskede at leve 100 % efter retningslinjerne i bogen, jeg tog dog ”0 sukker”-tilgangen ind i min kost. Det resulterede i at jeg, trods jeg det meste af mit liv har  været “en stor pige”, fik vanvittig meget energi, samt at min vægt stod stille de sidste 3 graviditets måneder. Jeg fik også en sund og velskabt søn, som i dag har bemærkelsesværdigt mindre hang til sukker end sine ældre søskende.

Derefter interesserede jeg mig rigtig meget for kostens betydning for kroppen. Jeg begyndte i perioder af mit liv at afprøve måltidserstatninger, jeg besluttede mig for at købe proteinpulver og så tolke på ingredienslisten  og dermed selv lave mit eget måltid, uden tilsætningsstoffer. Det har resulteret i at min yndlingsmorgenmad er en smoothies, samt en vitamin pille og de mineraler jeg har brug for. Det vigtigste er for mig også det daglige tilskud af fiskeolie, da jeg ikke får nok fisk i min kost. Det giver mere mening for mig end de dyre måltidserstatningsprodukter, som i dag findes på markedet.

Dette har også spillet fint sammen med min uddannelse, hvor jeg har lært om fødevarekemi. Denne viden vil jeg nu stille til rådighed for dig, således at du også opnå samme gavnlige effekt, som jeg har haft af mit ændrede syn på, hvad jeg putter i munden.

Du skal selv kunne bestemme, hvordan du vil have dit kosttilskud, men mit er smagsneutral og har omtanke for miljøet!

Igennem min opvækst har min mor gjort mig meget bevidst om at vælge danske og gerne økologiske råvarer, fordi det gavner vores miljø samtidig med, at koncentrationen af unødvendige kemikalier er betragtelig reduceret, i forhold til f.eks. amerikanske råvarer. Mit produkt er et 100% kvalitetsprodukt, som produceres og pakkes i Vestjylland.

Fordelen ved det valleprotein pulver, jeg forhandler her på siden er, at det ikke er tilsat nogen ekstra ingredienser. Det er et rent produkt, og derfor får det samme konsistens, som det du bruger det i – og så er smagen mælket neutral. Det betyder at det smager præcist af det, du bruger det i. Ingen bismag af tilsatte vitaminer og fortykningsmidler, som findes i måltidserstatningerne.

© Copyright - Bech Food IVS - Webdesign af: Alex Paulsen